تعمير موبايل هاي هوشمند را نمي توان به عمل قلب باز تشبيه کرد، زيرا زماني که شما به تعمير گوشي مي پردازيد جان کسي در دستتان نيست اما با اين حال  اطلاعات فرد مورد نظر را در اختيار داريد و گذشته از بحث اطلاعات، با افزايش قيمت شديدي که گوشي هاي موبايل در اين روزها داشته، اگر نکات ايمني را در هنگامتعمير قطعات گوشي رعايت نشود، اين امکان وجود دارد که ضرر و زيان هنگفت براي صاحب گوشي موبايل يا خود تعمير کار به دنبال داشته باشد. امروز مجموعه اي از  نکاتي که به نظر مي رسد رعايت آن ها بسيار مهم است را براي شما مثال مي زنيم و دليل اجبار در رعايت آن ها را نيز برايتان شرح خواهيم داد.


1. استفاده از دست کش هاي ضد الکتريسيته و تميز هنگام تعمير و تعويض قطعات گوشي موبايل


?



برد و ديگر قطعات گوشي موبايل همگي رسانا و از اجزاي الکتريکي به شمار مي روند و قطعا اين را هم مي دانيد که اگر جرياني نامنظم به آن ها وارد شود باعث آسيب  ديدگي يا سوختن آن ها شود. از طرفي بدن انسان به دليل رسانا بودن اين توانايي را دارد که بار الکتريکي موجود در مواد را بين يک ديگر جا به جا کند. اکنون فرض کنيد تعميرکار در هنگام تعمير گوشي با دستي که توسط وسيله اي ديگر مانند حوله، پارچه و يا هر چيز ديگري داراي بار الکتريکي است، به برد گوشي دست مي زند و  موجب ايجاد جريان در برد گوشي شده و خطراتي نظير سوختن آي سي ها روي برد و يا حتي خاموشي غير قابل بازگشت برد را مي شود. با اينکه اين مسئله به صورت يک در هزار پيش مي آيد، اما با استفاده از دست کش ضد الکتريسيته مي توان اين خطر را به حداقل و حتي صفر رساند.


 


2. خارج کردن کانکتور باتري قبل از خارج کردن فلت تاچ و ال سي دي


?



اين مورد خيلي خيلي مهم و به کرات ديده شده که تعمير کار ناوارد با رعايت نکردن اين مورد موجب آسيب ديدگي هاي جدي به گوشي موبايل شده است. در زماني که که فلت باتري به برد متصل است، قطعا جريان هنوز در مدار وجود دارد و همان ذره جريان موجود، اگر از برد خارج نشود، موجب مي شود آسيب هايي با ضرر بالا و حتي جبران ناپذير به گوشي وارد شود. 
قطعه هايي که ممکن است با رعايت نکردن اين اصل آسيب ببينند، ديود تصوير، آي سي تصوير، خازن تصوير و خازن لايت است که تعمير آن ها با هزينه بالايي همراه و البته دردسر زيادي براي کاربر و تعميرکار به همراه دارد.
آسيب جبران ناپذير و غير قابل تعمير در اين مورد زماني است که قطعي به CPU گوشي برسد. اگر ارتباط قطعات مربوطه به CPU گوشي قطع شود، غير قابل تعمير و حتي اگر هم کسي بتواند آن را تعمير کند، به دليل دردسر فراواني که دارد از تعمير آن صرف نظر مي کند.


 


3. اطمينان حاصل کردن از اينکه قبل از باز کردن گوشي، گوشي خاموش و شارژر متصل نباشد.



اين مورد نيز تا حدودي مانند مورد قبل است و همانطور که در بالا گفتيم، وجود جريان در مدار، باعث آسيب ديدگي و ايجاد نوسان در قطعات دستگاه هنگام تعميرات مي شود، که نتيجه آن آسيب هاي جدي در برد گوشي است. اگر شما هنگامي که گوشي روشن است، آن را باز کرده و براي مثال اقدام به تعويض باتري کنيد، اين امکان وجود دارد که نرم افزار دستگاه به هم بريزد و کاربر مجبور شود گوشي خود را فلش (در گوشي هاي اندرويد) يا Restore (در iOS) کند که متاسفانه اين کار باعث از بين رفتن اطلاعات مي شود. البته مکمن است حتي زماني که باتري گوشي موبايل به صورت اصولي تعويض شده اين اتفاق رخ دهد اما جزو اتفاق نادر است. با اين حال قبل از انجام هرگونه تعميرات روي گوشي ابتدا يک پشتيبان از اطلاعات گوشي موبايل براي جلوگيري از خطرات احتمالي تهيه کنيد.


 


4. استفاده از حرارت مناسب هنگام تعميرات موبايل


?



امروزه براي تعمير بسياري از گوشي هاي هوشمند  مخصوصا هنگام تعميرات روي برد گوشي موبايل به حرارت و دستگاه هيتر (Heater) نياز است. به اين دليل که گوشي هاي هوشمند اخيرا به گونه اي طراحي شده اند که ديگر مانند گذشته در قاب گوشي پيچ وجود ندارد و بايد براي جدا کردن قاب، درب پشت و يا تاچ و ال سي دي، با گرم کردن اطراف آن ها چسب هايي که اين قطعات را به شاسي گوشي متصل کرده آب مي شود و در نهايت مي توانيد گوشي را باز کنيد. بنابراين اگر دستگاه هيتر مدت زمان طولاني روي نقطه اي خاص متمرکز شود، موجب آسيب ديدن بخش مورد نظر مي شود (در اين موقعيت حتي 5 ثانيه هم ممکن است طولاني محسوب شود). تاچ و ال سي دي گوشي يک قطعه شيشه اي و الکترونيک است، بنابراين گرماي زياد موجب سوختن يا شکستن آن شود. (در گوشي هاي Samsung سري A که در سال 2015 توليد شده، صفحه نمايش بسيار نازک و به پوست پياز معروف است و احتمال شکستن آن در هنگام باز کردن تاچ وال سي دي وجود دارد. در اين سري ريسک شکستن تاچ و ال سي دي به عهده خود مشتري است) درمورد قاب و درب پشت گوشي مي توان گفت که حرارت زياد باعث رنگ پريدگي قاب مي شود. در برد گوشي، ممکن است آي سي هاي روي برد آسيب ببيند و يا حتي برد براي هميشه خاموش شده و غير قابل استفاده شود. بنابراين در استفاده از دستگاه حرارت دهنده يا Heater دقت کنيد.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : گوشي ,تعمير ,موبايل ,آسيب ,مورد ,وجود ,گوشي موبايل ,وجود دارد ,هنگام تعميرات ,قابل تعمير ,دستگاه هيتر ,هنگام تعميرات موبايل
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وقف تلاوتها فی سبیل الله برای دنیا و اخرتم 3H0104ev Jon کازابلانکا یه مردادى زیادة متابعین انستقرام بیانات رهبر Dandelion SorousH RakhshanI