شارژ کارتريج پرينتر


آموزش کار درام کارتريج
روي غلطک درام (drum) جريان الکتريسيته ساکن قرار دارد. سطح درام با هادي نور پوشيده شده است. تونر که در اصل ماده ايست که باعث چاپ تصاوير روي کاغذ مي باشد داراي بار الکتريسيته ساکن ولي مخالف بار درام مي باشد. شارژ کارتريج ارتباط مسقيم با همين ماده دارد. در شارژ کارتريج تونرهاي سوخته و قديمي به طور کامل تخليه شده و تونر هاي جديد در کارتريج شارژ ميشوند. وقتي که نور ليزر که توسط سيگنالها و فرامين ديجيتالي توليده شده اند بر روي درام تابانده ميشوند، باعث حذف الکتريسيته ساکن در قسمتهاي که نبايد تونر به آنها بچسبد ، ميشوند. زمانيکه که مناطق اصلي درام که تصوير را از ليزر دريافت کرده اند و کماکان داراي بار ساکن ميباشند وقتي که در معرض تونر قرار مي گيرند آنرا به سمت خود جذب مي کنند و سپس آنها را بر روي کاغذ چاپ مي کنند. تونر داراي بار الکتريسيته ساکن مخالف مي باشد و اين امر باعث جذب تونر ميشود. هرچه تونر مرغوب تر باشد بهتر به مناطق بار دار درام مي چسبد و همچنين کيفيت بهتري را به کاغذ منتقل مي کند. به همين جهت توصيه ما جهت شارژ کارتريج استفاده از بهترين تونر ميباشد.
مواردي که متخصصان شارژ کارتريج در هنگام شارژ کارتريج به آن توجه مي کنند:آموزش تعمير درام پرينتر
متخصصان شارژ کارتريج ميدانند که اگر درام داراي خط و خش باشد ميبايست در هنگام شارژ کارتريج تعويض گردد. زيرا در هنگام چاپ باعث ايجاد نشانه هاي ناخواسته روي کاغذ ميشود و يا حتي در بعضي مواقع باعث حذف برخي از مطالب چاپ شده ميشود. متخصصان شارژ کارتريج ميدانند يک درام داراي طول عمر مشخصي است و ميبايست پس از يک دوره مشخص تعويض گردد. منخصصان شارژ کارتريج ميدانند که در هنگام شارژ کارتريج نبايد به هيچ عنوان به درام ضربه اي حتي کوچک وارد گردد.
آموزش مگنت کارتريج:
مگنت ميله اي است به اندازه طول درام و کارتريج. وظيفه مگنت باردار کردن تونر مي باشد. مگنت تونر را پس از باردار کردن به درام انتقال مي دهد. در صورت عدم کارکرد صحيح مگنت تونرها به خوبي بادرار نشده و کيفيت چاپ را پائين مي آورد. در صورت درست عمل نکردن مگنت صفحات چاپ شده ابري شکل و يا کمرنگ مي باشند.
آموزش فوم رول کارتريج
فوم رول ميله اي است به اندازه طول درام و کارتريج. وظيفه فول رول پاک کردن درام پس از هر بار چاپ مي باشد.
آموزش بليد
بليد تيغه اي است روي درام ، اين تيغه تونرهاي سطح درام را جمع آوري مي کند. تونرهاي سوخته و تونرهاي استفاده نشده.
آموزش چيپ ست کارتريج
چيپ ست يا شمارنده يک برد و يا مداري مي باشد که بر روي کارتريج قرار دارد و ظيفه آن شمارش تعداد صفحات چاپ شده مي باشد و اگر تعداد صفحات چاپ شده به حد مجاز برسد کارتريج غير فعال مي شود.
راههاي مختلفي براي رفع اين مشکل وجود دارد. يکي از راهها ريست و ديگري تعويض چيپ ست مي باشد.


موارد اوليه عمومي تعمير کارتريج و شارژ کارتريج پرينترهاي ليزري و جوهرافشان



  • کارتريجها را همواره در حالت افقي نگهداري يا حمل نماييد.

  • دماي نگهداري کارتريجها بين 0 تا 35 درجه سانتيگراد باشد. کارتريجها را در معرض آفتاب و نور شديد قرار ندهيد.

  • پرينتر را در محيط پر گرد و غبار،  کنار پنجره و در معرض آفتاب و گرما قرار ندهيد.

  • بهتر است پريز برق پرينتر با يک پرينتر ليزري ديگر يا با کامپيوتر و مانيتور ال سي دي مشترک نباشد و محل اتصال کابل برق به پريز و پرينتر شل نباشد تا از جرقه زدن جلوگيري شود.

  • هنگام پرينت کردن پرينتر را خاموش نکنيد. همچنين هنگام پرينت کردن در پرينتر را باز نکنيد. هر دو حالت فوق منجر به گير کردن کاغذ در پرينتر مي‎شود.

  • از پرينت روي کاغذهاي منگنه‏ دار يا چسبنده پرهيز نماييد.

  • پهناي سيني کاغذ را به شکلي تنظيم کنيد که با لبه کاغذ مماس باشد و حداکثر نيم ميليمتر از سمت چپ و راست با کاغذ فاصله داشته باشد.

  • چنانچه به هر دليل کاغذ در پرينتر گير کرد پس از شناسايي محل کاغذ به آرامي و با دقت به شکلي آن را آزاد کنيد که تکه‏اي از کاغذ کنده نشود چون باقي ماندن تکه کوچکي از کاغذ در پرينتر به سادگي مي‏تواند دستگاه را متوقف کند.

  • چنانچه از کاغذهاي گلاسه براي چاپ استفاده مي‏کنيد سعي کنيد از کاغذهايي که مخصوص پرينتر ليزر رنگي است استفاده کنيد. اکثر کاغذ گلاسه‏هاي موجود در بازار مخصوص پرينترهاي جوهر افشان است و استفاده از اين کاغذها در ليزر رنگي ممکن است باعث شل شدن کاغذ در اثر حرارت فيوزر (جايي که کاغذ در پرينتر گرم مي‏شود تا تونر روي آن پخته شود و در قسمت نزديک به خروجي کاغذ از پرينتر قرار دارد) شود و کاغذ در پرينتر گير کند. ضمناً حداکثر وزن کاغذ مورد استفاده را مي‏توانيد در درايور پرينتر ببينيد.

  • هنگام استفاده از کاغذهاي سنگين حتماً نوع کاغذ را در درايور تعريف کنيد تا پرينتر وزن کاغذ را بداند و سرعت حرکت کاغذ را تنظيم کند در غير اين صورت ممکن است رنگ چاپ شده بخوبي به کاغذ نچسبد و به راحتي کنده شود. (در اين حالت عمل پخته شدن پودر به خوبي روي کاغذ انجام نشده است)

  • از استفاده طولاني و بي‏وقفه از پرينتر خودداري نماييد. در پرينترهاي با قدرت کمتـر (مدلهاي پايين‎تر از 3500  HP) حداکثر 60 برگ و در پرينترهاي با قدرت بالاتر حداکثر 150 برگ را در يک مرحله پرينت کنيد و به مدت چند دقيقه به آن استراحت دهيد. ضمناً چنانچه هنگام پرينت کردن صداي فن خنک کننده پرينتر شنيده شد (اين موضوع بيشتر در فصل گرما اتفاق مي‏افتد) بهتر است استفاده از آن را متوقف کنيد و با يک استراحت کوتاه (حداقل 10 دقيقه) پرينت را از سر بگيريد.

  • براي تميز کردن داخل پرينتر از دستگاههاي دمنده هوا (blower) استفاده نکنيد چون پودر موجود در داخل پرينتر ممکن است جلوي شيشه ليزر لايه نازکي از گرد پودر ايجاد کند و تصوير چاپ شده را غير شفاف کند. همچنين از جارو برقي استفاده نکنيد چون تونرهاي ريخته شده در پرينتر توسط جارو جذب نمي‏شود و از جارو به هوا پراکنده مي‏شود . بهتر است در حالي که پرينتر خاموش است (و کابل برق را نيز کشيده‏ايد) از يک پارچه مرطوب که آب آن به طور کامل گرفته شده است براي تميز کردن داخل پرينتر استفاده کنيد.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : کاغذ ,پرينتر ,کارتريج ,درام ,شارژ ,استفاده ,شارژ کارتريج ,الکتريسيته ساکن ,پرينت کردن ,هنگام پرينت ,کارتريج ميدانند ,شارژ کارتريج ميدانند
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Tammy فارس چت|شيراز چت|کاکو چت تجهیزات پوست مو ، زیبایی ، تتو Liquid sulfuryl chloride فروش وراه اندازی اکانت سیسیکم Broken heart دانلود تک آهنگهای ایرانی Alfredo بک لینک طوری